COVID-19
woensdag 3 februari 2021

Kamerbrief met stand van zaken COVID-19

Thema's

Alle thema's

Branches

Ambulancezorg Eerstelijnszorg Geestelijke gezondheidszorg Gehandicaptenzorg GGD Jeugdzorg Kraamzorg Onderwijs Ouderenzorg Overig Sociaal werk

Kamerbrief 2 februari 2021 – COVID-19 Update stand van zaken

Op 2 februari informeerde Minister de Jonge de Tweede Kamer, mede namens de minister van Justitie en Veiligheid, de minister van Infrastructuur en Waterstaat, de minister voor Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs en Media, de minister voor Medische Zorg en Sport en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over de stand van zaken van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

Lees de brief

 

Bijlagen

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Actieleren
Leren over het belang van beloning en het verschaffen van de juiste informatie

Op 22 april verzorgde Wendy van den Boogaard van stichting Het Potentieel Pakken een workshop over beloning en over het recent gelanceerde tool: de WerkUrenBerekenaar. Lees in dit artikel over deze workshop en schrijf je...

Lees meer
Nieuws
COVID-Scholingsaanbod voor nieuwe zorgmedewerkers

Friese zorgorganisaties, het Friesland college en GGD Fryslân hebben de handen ineengeslagen en handreikingen Infectiepreventie ontwikkeld voor nieuwe verpleegkundigen en verzorgenden. Download deze hier!

Lees meer
Zoemen met
Zoemen met impactmaker Bianca van Heeren – Amerpoort

In deze ZOOM-sessie praat Mulder met Bianca van Heeren, adviseur Arbeidsmarkt en Arbeidsmarktcommunicatie bij Amerpoort, over centraal georganiseerde recruitment.

Lees meer