Agenda

Workshop Falend Vooruit tijdens Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022

Thema's

Alle thema's

Branches

Gehandicaptenzorg

Het Congres Gehandicaptenzorg #InZo2022 gaat over innovatie in de gehandicaptenzorg; sociale innovaties en het gebruik van zorgtechnologie. Dit voor het overgrote deel fysieke en deels online congres is van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in samenwerking met Academy Het Dorp en Vilans, kennisorganisatie voor zorg en ondersteuning. Je kunt er workshops en lezingen volgen en er is een levendige belevingsmarkt. Je kunt o.a. impactmaker en Koploper Harm’s Escape Room ervaren en de workshop Falend Vooruit volgen.

Falend Vooruit

Hou jij je bezig met innovatieve projecten? Dan weet je dat niet alles succesvol is. 69% van alle projecten loopt anders dan gepland. Ervaringsdeskundigen Annelies Mulder van het Actie Leer Netwerk en Sanne van der Hagen van de Vrienden van Verandering leiden je tijdens de workshop Falend Vooruit langs leerzame dieptepunten om Falend Vooruit te komen. Ze nodigen je uit om faalmoedig te volgen.

Deze workshop is bovenal voor: zorgprofessionals, staf, beleids- en innovatieadviseurs.

Aanmelden

Wil jij kennismaken met bevlogen mensen en hun ervaringen met sociale en technologische innovaties? Wil je meeleren van de ervaringen en resultaten van 3 jaar werken met de Innovatie-impuls en Begeleiding à la carte? Meld je dan direct aan en kies de sessies die jou inspireren en verder helpen het leven van mensen met een beperking en hun naasten zo volwaardig mogelijk te maken.

Het congres in het NBC Nieuwegein is van 9.30 tot 17.15 uur. De workshop Falend Vooruit is in de eerste ronde van 11.30 tot 12.30 uur.

Meld je aan via deze link en kies de workshop Falend Vooruit in ronde 1.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer