Agenda

Werkplezier XL: Dé dag om aan je werkplezier te werken

Thema's

Alle thema's

Branches

Jeugdzorg

Hoe verhoog je je eigen werkplezier? En dat van je medewerkers? Wat zorgt voor meer werkgeluk? Hoe versterk je je eigen veerkracht en werk je veerkrachtig samen? En hoe creëer je de beste Employee Experience? Kom naar het gratis event Werkplezier XL. Doe mee en laat je inspireren.

’s Middags wordt de De Gouden Accu uitgereikt. Jij bepaalt welk idee om werkplezier te verhogen of werkdruk te verlagen wint door te stemmen. Heb je zelf ook een goed idee om jouw accu of dat van jouw team weer op te laden ? Doe mee!

Rol Actie Leer Netwerk:

Het Actie Leer Netwerk zal op deze dag een workshop verzorgen in één van de workshoprondes.

Voor wie is het event?

Het event is bedoeld voor iedereen die in jeugdzorg werkt: alle uitvoerende professionals, leidinggevenden, HR/P&O-ers, OR-leden, bestuurders en medewerkers vanuit ondersteunende diensten.  Iedereen is van harte welkom op maandag 11 november!

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Mocht je na aanmelding onverhoopt toch niet kunnen? Dan kan je je tot en met 3 november gratis afmelden. De kosten voor afmelding na 3 november bedragen €50. Voor no show op 11 november wordt €100 in rekening gebracht. Aanmelden kan via https://werkplezierxlinjeugdzorg.nl/mobile 

12:00 – 13.00 Ontvangst met lunch
13:00 – 13.45 Interactieve opening door dagvoorzitter Frederiek Voskens
13.45 – 14.00 Wisselpauze
14.00 – 15.00 Workshopronde 1
15.00 – 15:30 Pauze met koffie, thee, fris & wat lekkers
15:30 – 16:30 Workshopronde 2
16.30 – 16.45 Wisselpauze
16:45 – 17:30 Uitreiking winnaars van de Gouden Accu en muzikale wrap up
17:30 – 18:30 Napraten met borrel

 

Goed om te weten! Voor deelname aan dit event is accreditatie voor een informeel leren-activiteit aangevraagd bij SKJ. Zodra onze aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een certificaat met het scholingsnummer. Daarmee kan je punten bijschrijven voor je herregistratie (als deze ruimte op dat onderdeel nog niet is ingevuld). Bij de ontvangsbalie op het event kan je aangeven of je gebruik wilt maken van deze accreditatie.

Het inspirerende event Werkplezier XL is een van de activiteiten van het  Platform Arbeidsmarkt Jeugdzorg  om de werkdruk aan te pakken. Met bijna 60% van de jeugdzorgwerkers die de werkdruk te hoog vindt, is het tijd voor een XL-aanpak! Naast het event delen we best practices van collega-organisaties en tips en tools  voor preventie. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief Jeugdzorg werkt.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Lees meer
Agenda
Netwerkbijeenkomst HR, Opleiden en Recruitment

Lees meer