Agenda

Werkbezoek bij Koploper Transferpunt Zorg en Welzijn

Thema's

Arbeidsinnovatie Beperken uitstroom Leven lang ontwikkelen

Branches

Alle branches

Vanwege het toenemende aantal coronabesmettingen hebben we vanuit het Actie Leer Netwerk besloten om het werkbezoek aan Koploper Transferpunt Zorg en Welzijn in Amsterdam van donderdag 25 november niet door te laten gaan. De aangescherpte maatregelen beperken de netwerkmogelijkheden en we willen deelnemers ook niet vragen om te gaan reizen. Het bezoek is verzet naar donderdag 3 februari!

Het Transferpunt zorg en welzijn werkt in het nieuwe Health Education Centre Slotervaart (HECS) van het ROCvA (Amsterdam) in het voormalige Slotervaart ziekenhuis nauw samen met partners uit zorg, welzijn en onderwijs , met Sigra en met de gemeente Amsterdam.

Tijdens het werkbezoek wordt informatie gegeven over het Transferpunt Zorg en Welzijn, waar staat deze Koploper na 1 jaar? Het nieuwe oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn voor zij-instromers wordt toegelicht en de deelnemers komen alles te weten over het Health Experience Centre Slotervaart, de rol van het ROCvA en de verbinding met de buurt. Een rondleiding maakt onderdeel uit van het werkbezoek. Ook is er gelegenheid voor dialoog en netwerken.

Datum : Donderdag 3 februari
Tijd : 12.30 – 16.00 uur
Locatie : Health Education Centre Slotervaart, Louwesweg 4 in Amsterdam

Deze bijeenkomst is besloten, kleinschalig en op uitnodiging.

Heeft u belangstelling voor dit werkbezoek of een mogelijk vervolg, stuur dan een e-mail naar k.hofstede@actieleernetwerk.nl.

Foto door Milan Hofmans.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
10 genomineerden Impactmakerprijs 2021 bekend

Uit de 29 inzendingen voor de Impactmakerprijs 2021 heeft de jury de tien meest inspirerende en impactvolle projecten geselecteerd!

Lees meer
Agenda
COVID en gezond werken online inloopspreekuur

Meld je aan voor het online inloopspreekuur voor COVID en gezond werken. Kijk tijdens deze intervisie samen met Annet de Lange naar passende en praktische oplossingen.

Lees meer