Agenda

Walk & Talk 3 september – Schaamteloos wandelen en leren over gezonder werken?

Thema's

Beperken uitstroom Gezond werken

Branches

Alle branches

Wil je schaamteloos een stuk wandelen tijdens het werken én inspirerende kennis opdoen? Meld je dan aan voor onze Walk & Talk op vrijdag 3 september! ​Actie Leer Netwerk ambassadeurs Annet de Lange en Aukje Nauta nemen je tijdens deze leerzame wandeling mee in de trends en ontwikkelingen rondom de thema’s gezond werken, beperken uitstroom en werkplezier ​in zorg en welzijn.

Walk & Talk

We trappen gezamenlijk online af in Zoom met de ambassadeurs. Vervolgens start iedereen individueel een wandeling van 5 tot 10 km die je zelf uitstippelt vanaf je eigen (thuis-)werkplek. Tijdens de wandeling luister je inspirerende kennis- en reflectiepodcasts die ​De Lange en Nauta voorbereiden. Zij praten over het belang van gezond werken in zorg en welzijn. Over het behouden van medewerkers voor je organisatie en wat daarvoor nodig is. En over jezelf gezond en gelukkig houden! Dat niet alleen. Terwijl je wandelt, doe je oefeningen die jou op weg helpen in je organisatie en voer je gesprekken met andere deelnemers om je netwerk uit te breiden.

Onder de deelnemers verloten we een aantal exemplaren van het nieuwe boek van Aukje Nauta: “Nooit meer doen alsof. Hoe schaamte je de weg wijst naar de leukste versie van jezelf” en een exemplaar van het boek van Annet de Lange: “Integrating the Organization of Health Services, Worker Wellbeing and Quality of Care“.

Wandelen is gezond!

Wandelen is ontzettend eenvoudig en verbazingwekkend effectief. Het is wetenschappelijk bewezen dat elke dag een aantal minuten wandelen je gezondheid, lichaam en geest transformeert. Zo verlaagt het de kans op hartaandoeningen, verlengt het je levensduur, verhoogt het je productiviteit en verbrand je natuurlijk vetten. Met de Actie Leer Netwerk Walk & Talk heb je een inspirerende én gezonde ochtend.

Dus trek je wandelschoenen uit de kast, kom in beweging en meld je aan!

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

  • Vernieuwers op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurders, managers, beleidsmakers en HR-professionals;
  • RAAT-projectleiders, medewerkers van regionale werkgeversorganisaties en vertegenwoordigers van relevante branche- organisaties;
  • Iedereen die een bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn kan of wil leveren.

Meld je aan!

De (online) inloop is van 9.00 tot 9.15 uur en we zijn om 12.00 uur klaar met de afsluiting. Je ontvangt kort voor de Walk & Talk een e-mailbericht met de Zoomlink en een agendaverzoek via Outlook.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Minder registraties bij wijkverpleging door Factchecker

Vilans heeft de Factchecker ‘Registreren in de wijkverpleging’ gepubliceerd. Deze checker gaat in op een aantal praktijkvragen over registraties voor wijkverpleegkundigen.

Lees meer
Falend Vooruit
Buro StraksZ eigenaar Suzanne Verheijden: Basis digitale vaardigheden zijn geen keuze...

Een Falend Vooruit podcast met Suzanne Verheijden, eigenaar van Buro StraksZ, over waarom basis digitale vaardigheden in de zorg noodzakelijk zijn.

Lees meer
Actieleer TV
Nils van de Reijt, Paulien van der Meulen en André Walhout: Anders werken in de zorg

In deze uitzending vertellen Nils van de Reijt, Paulien van der Meulen en André Walhout over Koploperinitiatief Anders werken in de zorg: het opsporen van kansrijke technologieën om deze op grote schaal inzetten in de ...

Lees meer