Agenda

Koploperbijeenkomst Noord-Nederland 15 september i.s.m. ZorgpleinNoord

De laatste fysieke Koplopersbijeenkomst was in Noord-Nederland, dan is het alleen maar passend dat de eerste fysieke Koploperbijeenkomst weer in Noord-Nederland is. Op donderdag 15 september organiseert Actie Leer Netwerk in samenwerking met ZorgpleinNoord, de werkgeversorganisatie in zorg en welzijn in Noord-Nederland, een Koploperbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in bewezen oplossingen die bijdragen tot het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn.

Ben je geïnteresseerd in arbeidsbesparende zorginnovaties? In oplossingen die zorg- en welzijnsorganisaties hebben gevonden om medewerkers voor hun organisatie te behouden?  Of in voorbeelden van goede samenwerkingen tussen onderwijs- en zorginstellingen om voor meer instroom te zorgen? Marit Elenbaas, Hoofd Arbeidsmarkt van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is persoonlijk aanwezig om mooie initiatieven te belonen door hen als Koploper te benoemen.

Programma

Wat staat er naast het benoemen van de nieuwe Koplopers nog meer op het programma? Er is extra aandacht voor al eerder benoemde Koplopers uit Noord-Nederland die hun kennis en ervaring delen. Zodra alle organisaties en namen bevestigd zijn, vind je deze hier. Verder gaan we onder andere aan de slag met actieleren. Je maakt kennis en doet je ervaring op met deze methode die je kan helpen om ideeën om te zetten naar impactvolle acties met een groot bereik en effect.

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

  • Vernieuwers op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurders, managers, beleidsmakers en HR-professionals;
  • Projectleiders en vertegenwoordigers van werkgevers-, werknemers- en brancheorganisaties;
  • Iedereen die een bijdrage levert of wil leveren aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn.

Laat je inspireren, meld je aan!

Klaar om je te laten inspireren? Meld je dan snel aan. Naast het uitwisselen en opdoen van kennis en inspiratie is de bijeenkomst een uitgelezen gelegenheid om je netwerk uit te breiden. Je kunt je tot en met 8 september 2022 9.00 uur aanmelden. Aan deelname aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. We sluiten af met een ‘foodtruck’-lunch.

Let op: Mocht je je aangemeld hebben en toch niet kunnen komen horen wij dat graag via info@actieleernetwerk.nl. Je kunt via dit emailadres ook contact met ons opnemen met je vragen of opmerkingen.