Agenda

Falend Vooruit tijdens het Health Valley Event 2022

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Het Health Valley Event is het grootste zorginnovatiecongres van Nederland. Jaarlijks komen bezoekers uit binnen- en buitenland uit zowel de zorg, het bedrijfsleven, onderzoek, onderwijs als overheden bij elkaar om te werken aan de gezondheid en zorg van morgen. Op het event staat het uitwisselen van kennis, maar ook het opdoen van inspiratie en vooral matchmaking centraal. Tijdens dit event verzorgt Annelies Mulder namens het Actie Leer Netwerk, samen met Sanne van der Hagen van Vrienden van verandering, de workshop Falend Vooruit.

Falend Vooruit: leren van durven experimenteren

Om de uitdagende arbeidsmarktproblematiek in zorg en welzijn aan te pakken, moet je als professional, organisatie en sector continue nieuwe dingen uitproberen. Je gaat met elkaar experimenteren en probeert te innoveren. Daarbij is niet alles is succesvol. Sterker nog, 65% van de projecten mislukt of loopt heel anders dan gepland. Deze ervaringen, het proces en de geleerde lessen worden helaas niet vaak openlijk gedeeld. En dat terwijl er op verschillende manieren ontzettend veel geleerd is en deze (voor) kennis een opstap, wake-up call of een gouden tip kan zijn om de ander vooruit te helpen.

Falend Vooruit, een activiteit van het Actie Leer Netwerk wil gebruik maken van deze kennis. We doen dit door anders gelopen projecten in het spotlicht te zetten en door dwarsdenkers en anders doeners ons te laten gidsen langs nieuwe paden. Kernvraag is: Wat kunnen we hiervan leren?

Aanmelden via Health Valley Event 2022

Deze Falend Vooruit sessie maakt deel uit van het Health Valley Event en is live en online te volgen door alle deelnemers aan dit driedaagse congres.
Meer informatie en aanmelden

Meer weten over Falend Vooruit, klik hier. Ook interesse in een Falend Vooruit workshop in jouw organisatie of regio? Stuur een email naar info@actieleernetwerk.nl.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer