Agenda

Masterclass Falend Vooruit tijdens de inspiratieweek ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

In de week van 20 – 24 juni staat alles in het teken van praktijkvoorbeelden, inzichten en geleerde lessen die een relatie hebben met de thema’s vanuit ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’. Op woensdag 22 juni verzorgt het Actie Leer Netwerk de online masterclass “Falend Vooruit, durven leren van experimenteren”.

Falend Vooruit

Niet alles is succesvol. 69% van alle projecten loopt anders dan gepland. Je persoonlijke ervaring met een mislukt of anders gelopen project is een bron van geleerde lessen en nieuwe inzichten. Toch delen we deze ervaringen niet zo makkelijk met anderen en weten we vaak ook niet hoe we het meeste uit onze faalervaring kunnen halen.

In de masterclass Falend Vooruit leidt Annelies Mulder van het Actie Leer Netwerk je langs leerzame dieptepunten. En nodigt ze je uit tot faalmoedig volgen.

Wat je leert:

  • Zo vertel jij jouw faalverhaal
  • Zo word je faalmoedig
  • Zo haal je lessen uit een faalervaring
  • Zo troost je een ervaringsdeskundige

Aan het einde van deze masterclass heb je geleerd van elkaar, kun je falen her- en erkennen, weet je dat je niet alleen staat als het op falen aankomt en durf je vaker te experimenteren!

Deze sessie is interessant voor zorg- en welzijnsmedewerkers en beleidsadviseurs.

De Arbeidsmarkttafel Jeugd is een initiatief van Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en de Ministeries VWS en J&V. Door bij te dragen aan continuïteit en stabiliteit werken we samen aan een sterkere arbeidsmarkt.

Aanmelden

Aanmelden voor deze masterclass kan via deze link van de Inspiratieweek. Deze masterclass is online op woensdag 22 juni van 9.00 tot 10.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Regeldruk verminderen met [Ont]Regel de Zorg

Minister Conny Helder werkt aan het verminderen van administratieve regeldruk in de zorg met het programma [Ont]Regel de Zorg.

Lees meer
COVID-19
Subsidie om mentale vitaliteit van werkenden te versterken

ZonMw gaat in opdracht van ministeries van SZW en VWS met een programma de mentale vitaliteit te versterken voor werkenden, waaronder zorgmedewerkers. Dit doen zij via verschillende subsidierondes.

Lees meer
COVID-19
Vraag subsidie aan als werkgever om zorgmedewerkers met post-covidklachten in dienst ...

Deze subsidieregeling geeft werkgevers en werknemers in de zorg langer de tijd om te werken aan herstel en re-integratie.

Lees meer