Agenda

Ontdekdezorg week: 22 t/m 27 maart 2021

Thema's

Werken naar talent

Branches

Alle branches

De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij organisaties, maar het platform is zo ingericht dat deelnemers online kennis met organisaties kunnen maken. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en de website ontdekdezorgweek.nl  praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kunnen organisaties zich presenteren door middel van onder andere een video, website en een beschrijving van de organisatie. Door middel van de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met de organisatie opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kunnen organisaties online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A.

Match
Daarnaast wil de organisatie van Ontdekdezorg week, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. De insteek is dat geïnteresseerden zich tijdens de digitale Ontdekdezorg week kunnen oriënteren, maar ook vervolgafspraken kunnen maken om een organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door (indien natuurlijk veilig mogelijk) een kijkje te nemen op één van de locaties, of door een digitaal gesprek te hebben met een recruiter.

Landelijke én regionale campagne
De Ontdekdezorg week wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Maar ook de regionale werkgeversorganisaties promoten de Ontdekdezorg week in de regio’s.

Klik hier voor meer informatie over deelname aan de Ontdekdezorg week 2021

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Onderzoek leiding geven aan digitalisering

Als leidinggevende speel je een belangrijke rol in het verbeteren van de digitale vaardigheden van medewerkers. Maar wat is er nou nodig van de manager om de digitalisering succesvol te maken?

Lees meer
Nieuws
Meld je aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Denk jij mee te werken aan het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject in zorg en welzijn van 2022? Meld dan jullie initiatief aan voor de Impactmakerprijs 2022!

Lees meer