Agenda

Algemene Ledenvergadering WGV Zuid Holland Zuid (Besloten bijeenkomst)

Thema's

Alle thema's

Twee keer per jaar wordt een ledenbijeenkomst georganiseerd waarvoor bestuurders van zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio Zuid Holland Zuid worden uitgenodigd. Tijdens dit overleg komen formele verenigingsonderwerpen aan de orde en is er tijd om met elkaar van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen. En er is altijd een inspirerende spreker die een pakkende inleiding en inspirerende dialoog voert. Deze bijeenkomst is op uitnodiging voor bestuurders uit de regio.

Als afsluiting zal het Actie Leer Netwerk dit bestuurlijke netwerk meenemen in de rol die Falen speelt bij verandering. Falen wordt gezien als iets negatiefs. Als je de geleerde lessen bewust met elkaar deelt wordt je organisatie er vaak sterker van. In een workshop zal het Actie Leer Netwerk hier meer over vertellen en laten voelen wat de kracht van Falen is.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Nieuws
Servicedocument maatwerkopleiding mbo-verpleegkundige voor zij-instromers

Op verzoek van ministerie OCW voert Kennispunt MBO twee projecten uit ter ondersteuning van mbo-scholen in het bieden van deze maatwerkopleidingen voor zij-instromers.

Lees meer
Agenda
Netwerkbijeenkomst HR, Opleiden en Recruitment

Lees meer
Agenda
Gezondheidsfestival ‘Van zorg naar gezondheid in Noord Nederland’

Lees meer