Agenda

Actieleren tijdens de inspiratie week “Jeugdhulp. Alles in het werk”

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

In de week van 20 – 24 juni staat alles in het teken van praktijkvoorbeelden, inzichten en geleerde lessen die een relatie hebben met de thema’s vanuit ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’. Op dinsdag 21 juni verzorgt het ALN tijdens de Arbeidsmarkttafel Jeugd de sessie “Live Actieleren: van goed idee tot serieuze impact”.

Actieleren is een methode die je kan helpen om ideeën om te zetten naar impactvolle acties met een groot bereik en effect. Tijdens deze actieve workshop ervaar je wat Actieleren is. Ook laten we aan de hand van goede voorbeelden (koplopers) zien wat het voor jou en je organisatie kan betekenen.

De Arbeidsmarkttafel Jeugd is een initiatief van Jeugdzorg Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn en de Ministeries VWS en J&V. Door bij te dragen aan continuïteit en stabiliteit werken we samen aan een sterkere arbeidsmarkt.

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop kan via deze link van de Inspiratieweek. Deze workshop vindt plaats in het Spoorwegmuseum (Utrecht) op dinsdag 21 juni van 14.30 uur tot 15.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Falend Vooruit
Universitair docent Gustaaf Bos: Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten

Gustaaf Bos, universitair docent, vertelt in deze Falend Vooruit podcast over Buitenstaanders in een zorgsetting leren benutten.

Lees meer
Blog
Impactmaker vertelt: Wilma van der Leeuw van Conforte Innovatielab

Een interview met impactmaker Wilma van der Leeuw van Koploperinitiatief Conforte Innovatielab. Lees over de beweging en impact.

Lees meer
Nieuws
Subsidieregeling Coronabanen in de Zorg 2022 opnieuw opgestart

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) start de subsidieregeling Coronabanen in de Zorg (COZO) opnieuw op.

Lees meer