Agenda

Actie Leer Netwerk Dagen 2020

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Van 7 tot en met 11  december 2020 vind je op www.actieleernetwerkdagen.nl kennis- en inspiratiesessies rond diverse arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn.

Gedurende de hele week verzorgen de ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk online sessies voor bestuurders, managers, beleidsmakers, HR professionals, medewerkers en stakeholders met veel inspiratie en kennis rondom het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn. Met actie en leervaringen rondom de thema’s meer Uren werken, Gezond werken, Werken naar Talent, Arbeidsbesparende innovatie, Een leven lang ontwikkelen en Beperken uitstroom. Ook hoor je verhalen van Koplopers, is er aandacht voor actieleren en hebben we verrassende sprekers uit zorg en welzijn maar ook van daarbuiten. En wat heeft streetartist Frankey, die je misschien kent van André Hazes als legopoppetje op De Dam, te maken met zorg en welzijn. Meld ja aan en luister en kijk naar zijn verhaal.

Dit jaar reiken we ook de Impactmaker 2020-Prijs uit. Deelnemers aan de Actie Leer Netwerk Dagen kunnen de hele week stemmen op hun favoriet. De drie genomineerde organisaties lichten hun project live in de studio toe.

Je kunt je aanmelden via www.actieleernetwerkdagen.nl.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Extramuraal Leerteam: innovatieve stage in de thuiszorg

Het ELT is een nieuwe stagevorm waarbij verschillende studenten aan één stageplaats gekoppeld zijn.

Lees meer