Agenda

Actie Leer Netwerk Dagen 2020

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Van 7 tot en met 11  december 2020 vind je op www.actieleernetwerkdagen.nl kennis- en inspiratiesessies rond diverse arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn.

Gedurende de hele week verzorgen de ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk online sessies voor bestuurders, managers, beleidsmakers, HR professionals, medewerkers en stakeholders met veel inspiratie en kennis rondom het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn. Met actie en leervaringen rondom de thema’s meer Uren werken, Gezond werken, Werken naar Talent, Arbeidsbesparende innovatie, Een leven lang ontwikkelen en Beperken uitstroom. Ook hoor je verhalen van Koplopers, is er aandacht voor actieleren en hebben we verrassende sprekers uit zorg en welzijn maar ook van daarbuiten. En wat heeft streetartist Frankey, die je misschien kent van André Hazes als legopoppetje op De Dam, te maken met zorg en welzijn. Meld ja aan en luister en kijk naar zijn verhaal.

Dit jaar reiken we ook de Impactmaker 2020-Prijs uit. Deelnemers aan de Actie Leer Netwerk Dagen kunnen de hele week stemmen op hun favoriet. De drie genomineerde organisaties lichten hun project live in de studio toe.

Je kunt je aanmelden via www.actieleernetwerkdagen.nl.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Blog
Annet de Lange: De weg naar Modern Werkgeverschap

In deze blog, die ook op skipr.nl is verschenen, vat Annet de Lange, ambassadeur Gezond Werken, de relevante pijnpunten samen die in de adviesrapporten van comissie Werken in de Zorg staan. Over "Anders besturen versus b...

Lees meer
Actieleren
Leren over het belang van beloning en het verschaffen van de juiste informatie

Op 22 april verzorgde Wendy van den Boogaard van stichting Het Potentieel Pakken een workshop over beloning en over het recent gelanceerde tool: de WerkUrenBerekenaar. Lees in dit artikel over deze workshop en schrijf je...

Lees meer
Nieuws
COVID-Scholingsaanbod voor nieuwe zorgmedewerkers

Friese zorgorganisaties, het Friesland college en GGD Fryslân hebben de handen ineengeslagen en handreikingen Infectiepreventie ontwikkeld voor nieuwe verpleegkundigen en verzorgenden. Download deze hier!

Lees meer