Agenda

Actie Leer Netwerk Dag 2020

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

Op 7 december 2020 vindt in Almere de Actie Leer Netwerk Dag 2020. Op deze dag kun jij inspiratie opdoen over oplossingen rondom arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn.

Programma:

Op deze dag zal er voor bestuurders, beleidsmakers, HR professionals en stakeholders veel inspiratie worden geboden als het gaat om het oplossen van het personeelstekort in Zorg en Welzijn. Met actie en leervaringen rondom de thema’s meer Uren werken, Gezond werken, Werken naar Talent, Arbeidsbesparende innovatie, Een leven lang ontwikkelen en Beperken uitstroom. Zo zijn er koplopers met hun projecten, vertellen mensen Falend Vooruit verhalen, is er aandacht voor actieleren en is er een speciale rol voor de ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk.

Uiteraard bevat de dag allerlei momenten en vormen om elkaar te ontmoeten en te spreken.

In de loop van 2020 is aanmelden mogelijk via www.actieleernetwerkdag.nl

Locatie:

Kunstlinie Almere Flevoland

Esplanade 10

1315 AT Almere

www.kaf.nl

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Transferpunt Zorg en Welzijn

De coronacrisis is een grote doordenderende draaikolk, maar bracht sommige zaken ook in een stroomversnelling. Het Transferpunt zorg en welzijn is een goed voorbeeld van een versneld in gang geraakte samenwerking in tijd...

Lees meer
Podcast
Het potentieel pakken: Actieleer TV Podcast over Meer uren werken

In deze aflevering van de Actieleer TV Podcast vertellen verschillende sprekers over waarom Meer uren werken essentieel is voor een duurzame arbeidsmarkt.

Lees meer
Podcast
Goedkoop is duurkoop: Actieleer TV Podcast over Werken naar Talent

In een nieuwe Actieleer TV Podcast komt het thema Werken naar Talent en de financiƫle structuur van een organisatie aan bod.

Lees meer