Actieleer TV

ALND2020 Dag 5: Finale Impactmaker-prijs 2020

Thema's

Alle thema's

Branches

Alle branches

De hele week hebben deelnemers aan de digitale Actie Leer Netwerk Dagen 2020 kunnen stemmen op hun favoriet. Wordt het Aafje thuiszorg, huizen en zorghotels, Jeugdbescherming west of het Jeroen Bosch Ziekenhuis? U ziet het in deze video van de uitreiking van de Impactmaker-prijs 2020.

Juryvoorzitter Daniëlle Groothuis, verpleegkundige in Meander Medisch Centrum, en jurylid Conny Helder, bestuurder TanteLouise, maken de winnaar bekend en onthullen de Impactmaker 2020-Prijs.

Zij delen met Karin Luidens van het Actie Leer Netwerk en Jelle Boonstra van RegioPlus hun inzichten op basis van alle inzendingen en kijken hoe we daar in 2021 van kunnen leren.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Anders werken in de Zorg

Allemaal zelf het wiel uitvinden. Dat doen we dus niet bij Anders Werken in de Zorg. We – innovatieve organisaties in de ouderenzorg – sporen  kansrijke nieuwe technologieën op, testen ze in het klein bij één van...

Lees meer
Falend Vooruit
Falend Vooruit met een VR-bril

Falend Vooruit met een VR-bril Een tweede leven voor innovaties bij tanteLouise

Lees meer
Nieuws
E-learning Slimme Zorg van Nu

E-learning Slimme Zorg van Nu Wil jij wegwijs worden in zorgtechnologie, e-health en digitale zorg? Volg dan de e-learning van Zorg van Nu. Zorgverleners kunnen er 8 accreditatiepunten van V&VN mee verdienen.

Lees meer