Actieleer TV

ALND2020 Dag 4: Falend Vooruit-talk met Annelies Mulder

Thema's

Leven lang ontwikkelen

Branches

Alle branches

Out of the box denken, dat doen we graag. Maar daar ook actie op ondernemen? Dan kom je snel buiten de comfortzone van veel mensen. Zo niet Annelies Mulder. Zij speelt niet graag op safe en gaat de uitdaging aan. Zo is eerste de ALN Talk geboren. Een inspirerende, korte talk over Falend Vooruit. Kijk ‘m hieronder terug!

Want niet alle projecten zijn succesvol. En juist van projecten die mislukken leer je het meest. Alleen worden die niet vaak gedeeld. Het Actie Leer Netwerk wil dat doorbreken met Falend Vooruit. In de podcasts vertellen bestuurders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers en gamechangers over hun mislukte project, gestrande pilot of over een vernieuwende visie op de waarde van anders gelopen projecten.

Annelies ging hen voor, ook zij heeft een faalverhaal. Normaal al spannend om te delen, maar helemaal tijdens een ALN-Talk. Kijk mee of ze na afloop blij zegt: “Yes, het is mislukt!”

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Anders werken in de Zorg

Allemaal zelf het wiel uitvinden. Dat doen we dus niet bij Anders Werken in de Zorg. We – innovatieve organisaties in de ouderenzorg – sporen  kansrijke nieuwe technologieën op, testen ze in het klein bij één van...

Lees meer
Ruimte in de regels
Minder administratie rondom stages in zorg en welzijn

Minder administratie rondom stages in zorg en welzijn

Lees meer
Blog
Wees geen Calimero maar een Calihero!

Wees geen Calimero maar een Calihero! Nog nooit is er zoveel aandacht geweest voor medewerkers in de zorg en het tekort aan zorgpersoneel door ziekteverzuim is nijpend. Tegelijkertijd raken mensen in horeca, detailhande...

Lees meer