Actieleer TV

ALND2020 Dag 3: Lea Bouwmeester over De vraag voor de oplossing

Thema's

Arbeidsinnovatie

Branches

Alle branches

Ambassadeur arbeidsinnovatie Lea Bouwmeester en Puck van Dijk verzorgen een interactief webinar over het stellen van de juiste vragen rondom zorgtechnologie. Want in een snel veranderende wereld zijn vragen (wellicht) het nieuwe antwoord. De kennis en antwoorden van vandaag kunnen morgen achterhaald zijn. Juist daarom is het stellen van vragen en daarmee vertragen om te reflecteren van groot belang. Vragen stellen aan jezelf, je team, je organisatie of aan de samenleving. Samen weten we meer, kunnen we meer en zijn we slimmer. Geen sessie over welke technologie behulpzaam kan zijn, maar een sessie over bevragen (onderzoeken)

Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Anders werken in de Zorg

Allemaal zelf het wiel uitvinden. Dat doen we dus niet bij Anders Werken in de Zorg. We – innovatieve organisaties in de ouderenzorg – sporen  kansrijke nieuwe technologieën op, testen ze in het klein bij één van...

Lees meer
Falend Vooruit
Falend Vooruit met een VR-bril

Falend Vooruit met een VR-bril Een tweede leven voor innovaties bij tanteLouise

Lees meer
Nieuws
E-learning Slimme Zorg van Nu

E-learning Slimme Zorg van Nu Wil jij wegwijs worden in zorgtechnologie, e-health en digitale zorg? Volg dan de e-learning van Zorg van Nu. Zorgverleners kunnen er 8 accreditatiepunten van V&VN mee verdienen.

Lees meer