Actieleer TV

ALND2020 Dag 2: Meer uren werken, roosterboosters en bewustwording met HPP

Thema's

Meer uren werken

Branches

Alle branches

Wieteke Graven, ambassadeur van het thema Meer Uren Werken, vertelt in de studio tijdens de Actie Leer Netwerk Dagen 2020 over wat er in een jaar tijd allemaal is gebeurd, en legt uit hoe Meer uren werken haalbaar is.

In drie korte sessies komen de waarde van contractuitbreiding aan bod met input van ’s Heerenloo, gevolgd door het onderwerp grotere contracten met een prettig rooster door o.a. Thebe.

Ken je de Roosterbooster al? Ten slotte leer je meer over bewustwording creëren en informeren van medewerkers met de ervaringsdeskundigen van de eerste pilot-organisatie Vierstroom. Zij praten je bij over communicatie, dialoogsessies en infopakketten.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Blog
Wees geen Calimero maar een Calihero!

Wees geen Calimero maar een Calihero! Nog nooit is er zoveel aandacht geweest voor medewerkers in de zorg en het tekort aan zorgpersoneel door ziekteverzuim is nijpend. Tegelijkertijd raken mensen in horeca, detailhande...

Lees meer
Agenda
De Slimme Zorg Estafette 1 tot en met 26 februari 2021

Vier weken lang aandacht voor slimme zorg en innovatie. Iedere week staan slimme zorg en innovatie centraal in één regio. Daarna wordt het stokje doorgegeven aan de volgende regio. Laat je inspireren en doe mee!

Lees meer
COVID-19
Kamerbrief stand van zaken COVID-19

Kamerbrief stand van zaken COVID-19 Minister De Jonge informeert de Tweede Kamer over de laatste stand van zaken rond het coronavirus.

Lees meer