Actieleer TV

ALND2020 Dag 1: Rondetafelgesprek over deskundige medewerkers

Thema's

Beperken uitstroom Leven lang ontwikkelen

Branches

Onderwijs

Vanaf vandaag vind je verschillende lezingen en seminars van de Actie Leer Netwerk Dagen 2020 terug op ons YouTube-kanaal en deze website. Deel twee is een uitgebreid rondetafelgesprek van RegioPlus.

Tijdens de eerste dag van de Actie Leer Netwerk Dagen organiseerde RegioPlus een rondetafelgesprek over de toegankelijkheid van de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn voor zij-instromers en mogelijkheden flexibeler om te gaan met opleidingen en diploma’s.

Jelle Boonstra, Donna Bongers Heynemann, Erna Laclé, Sander Baljé, Natalie Bommeljé en Han Dahlmans gingen onder leiding van Marijke Roskam met elkaar in gesprek, waarbij Actie Leer Netwerk ambassadeur op het thema Leven lang ontwikkelen, Marc van der Meer, een tussentijdse reflectie verzorgde.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
Anders werken in de Zorg

Allemaal zelf het wiel uitvinden. Dat doen we dus niet bij Anders Werken in de Zorg. We – innovatieve organisaties in de ouderenzorg – sporen  kansrijke nieuwe technologieën op, testen ze in het klein bij één van...

Lees meer
Ruimte in de regels
Minder administratie rondom stages in zorg en welzijn

Minder administratie rondom stages in zorg en welzijn

Lees meer
Blog
Wees geen Calimero maar een Calihero!

Wees geen Calimero maar een Calihero! Nog nooit is er zoveel aandacht geweest voor medewerkers in de zorg en het tekort aan zorgpersoneel door ziekteverzuim is nijpend. Tegelijkertijd raken mensen in horeca, detailhande...

Lees meer