Actieleer TV

ALND2020 Dag 1: Rondetafelgesprek over deskundige medewerkers

Thema's

Beperken uitstroom Leven lang ontwikkelen

Branches

Onderwijs

Vanaf vandaag vind je verschillende lezingen en seminars van de Actie Leer Netwerk Dagen 2020 terug op ons YouTube-kanaal en deze website. Deel twee is een uitgebreid rondetafelgesprek van RegioPlus.

Tijdens de eerste dag van de Actie Leer Netwerk Dagen organiseerde RegioPlus een rondetafelgesprek over de toegankelijkheid van de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn voor zij-instromers en mogelijkheden flexibeler om te gaan met opleidingen en diploma’s.

Jelle Boonstra, Donna Bongers Heynemann, Erna Laclé, Sander Baljé, Natalie Bommeljé en Han Dahlmans gingen onder leiding van Marijke Roskam met elkaar in gesprek, waarbij Actie Leer Netwerk ambassadeur op het thema Leven lang ontwikkelen, Marc van der Meer, een tussentijdse reflectie verzorgde.


Meer video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Deze uitzending is ook als podcast te beluisteren (55 minuten luistertijd):

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
Koploper
De Sallandse Praktijkleerroute: Vraag- en ervaringsgericht opleiden

Koploper de Sallandse Praktijkleerroute leidt studenten vraag- en ervaringsgericht op tot toekomstgerichte zorgprofessionals. Lees over hoe deze opleiding eruit ziet.

Lees meer
Agenda
Impactsymposium 2 december 2021

Actie Leer Netwerk organiseert weer haar jaarlijkse, landelijke evenement voor zorg en welzijn. Om je te inspireren delen Impactmakers hun lessen, tips en succes- en faalfactoren.

Lees meer